Geplaatst op

Afleveradres probleem

Probleem

Bij gast gebruik kunt u een probleem krijgen bij het afleveradres, dit is een geautomatiseerd veld. Wat bij sommige internetbrowsers en/of afwijkende adres een probleem kan veroorzaken.

Oplossing: gebruik alleen uw straatnaam en negeer de voorgestelde adressen. Klik vervolgens op Ik heb de algemene voorwaarden van de site gelezen en ga hiermee akkoord en klik vervolgens op bestelling plaatsen.

Geplaatst op

Zoeken op producten, categorieën en op product filter

Zoekbalk gebruiken

Hier kunt u gericht op een product zoeken maar u heeft ook de optie om categorieën aan te klikken, deze laatste optie geeft u een complete lijst van gezochte producten.

Productcategorieën

Door op één categorie te klikken krijgt meer keuzes binnen het gekozen categorie.

Product filter

Hiermee kunt u, uw zoekfunctie uitbreiden met houtsoorten, kleuren, metalen en stoffenkeuze. Zodat u minder lang hoeft te zoeken naar gewenste resultaten.

Geplaatst op

Betaalwijze die wij aanbieden op OMINIS.nl

iDeal

iDEAL is een in Nederland gevestigde betaalmethode waarmee klanten online transacties kunnen voltooien met hun bankgegevens.

Credit card / debit card

Kies deze optie als u met VISA / Mastercard / American Express / Discovery card wilt betalen.

Giropay

Het op één na populairste betalingssysteem van Duitsland.

Bankcontact

Bancontact is de populairste online betaalmethode in België.

Google Pay

Met Google Pay kunt u betalingen in uw app of website uitvoeren met elke creditcard of debitcard die is opgeslagen op hun Google-account, inclusief die van Google Play, YouTube, Chrome of een Android-apparaat.

Directe bankoverschrijving

Maak uw betaling rechtstreeks over op onze bankrekening. Gebruik uw bestelnummer als betalingsreferentie. Uw bestelling wordt pas verzonden als wij de betaling ontvangen hebben.