Museum kwaliteit miniaturen gemaakt door miniatuur artiest Diane Meyboom.

  • Ze is gespecialiseerd in het schilderen van “de oude grootmeesters” zoals Rembrandt, Vermeer, van Eyck, da Vinci, Michelangelo etc etc. Alles wordt door Diane authentiek vervaardigd volgens de originele authentieke recepten. Olieverf wordt hand gedraaid met exact dezelfde pigmenten als de originele grootmeesters deden. Het linnen of paneel wordt volgens authentiek recept geïmpregneerd waar vervolgens met vele lagen het schilderwerk in elk detail wordt uitgewerkt. Het talent en de liefde die Diane in haar schilderwerk legt zorgt voor prachtig uniek gedetailleerd schilderwerk. De schilder werkjes worden daarna zorgvuldig voorzien van handgemaakte houten frames.
  • Diane Meyboom houdt zich naast het schilderen ook bezig met het vervaardigen van bijzondere miniaturen. Haar topstukken zijn haar “Rococo Salon Hotel de Soubise“, deze is compleet hand vervaardigd met alleen puur grond materialen, en haar “sculptuur kastjes” waar ze zich heeft laten inspireren door oude schildersmeesters. Ook de kastjes worden beschilderd met hand gedraaide olieverf met de authentieke pigmenten uit de 17de eeuw in de techniek van de grootmeesters.
  • Het vervaardigen van alle denkbare teken-, schilder- en artiesten accessoires voor het atelier. Diane ontwerpt en vervaardigd ze uit grondmaterialen en brengt ze tot een realistisch kunst accessoire.
  • Miniatuur droge naald etsen op zinken plaatjes en afgedrukt op zeer dun simili japon ets-papier.